Sunday, December 14, 2014

Hargitai Bea babát vár - Hírmutató


A legfiatalabb magyar playmate-ként ismertté vált lány 16 hetes terhes és kisfiút vár.


2014. december 14. 14:52


A cikk folytatása...












Friss hírek

Taxisblokád Párizsban az Uber ellen hétfőn Párizs körüli taxisblokádra szólította fel hétfőre tagjait a három legjelentősebb francia taxisszervezet

Paris Hilton a csúnyájáig felsliccelt ruhában gálázott És csak a szentlélek mentette meg a villantástól.

Látta már a Kardashian-lányokat smink nélkül? Khloe Kardashian például kifejezetten ijesztő. Mondjuk róla ugyanez elmondható sminkelt állapotában is.

Juventus - Sampdoria 1-1 Videó Hiába szerezte meg a vezetést egy fejessel a Juventus, egy gyönyörűen helyezett lövéssel pontot mentett a Sampdoria Sun, 12/14/201...

Ez tényleg túl van minden határon. Pacsizás wingsuittal. Életveszély, tiszta víz.

Kalapács alatt Mussolini ajándéka Az olasz diktátor szeretőjének vette az Alfát, amelyet azóta teljesen felújítottak.


Top hírek:

Elutasították az OTP Ingatlanlízing keresetét elsőfokon Elutasította az OTP Ingatlanlízing Zrt. magyar állammal szemben indított devizahiteles keresetét a Fővárosi Törvényszék pénteken elsőfokon.

Vasárnapi csillagjóslat A csillagokban minden meg van írva. Természetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét!

7 kényeztető mézes tipp a kényeztetés jegyében A sűrű, aranyló folyadék nemcsak kiváló édesítőszer, hanem olyan anyagokat is tartalmaz, melyek az egész szervezet számára jótékony hatásúak. A méz kiváló gyulladáscsökkentő, javítja az alvás minőségét, pozitívan hat a pszichére, gyorsítja a szervezet gyógyulási folyamatait, csökkenti a fáradtságot, támogatja az immunrendszert és áldásos hatásai a bőrön is hamar megmutatkoznak.

Akkor most zöldség vagy gyümölcs a paradicsom? Valójában már a kérdésnek sincs értelme, az amerikaiak viszont törvénybe foglalták, hogy márpedig zöldség és punktum.

Tőkés László kapta a 2014-es Duna-díjat Az erdélyi EP-képviselő, az 1989-es temesvári népfelkelés kirobbantója az összmagyarság érdekeiért végzett harcáért kapta a díjat.

Pokolian durva hangokat ad ki magából a 2000 lóerős (!!!) Nissan GT-R Tesztnapon a brutálisan erős és gyors Nissan GT-R, mely egy igazán extrém turbót és különböző tuningos kiegészítőket kapott.




Source:


http://ift.tt/1w6gWGc






The Late News from http://ift.tt/1dkNYKl