Sunday, January 4, 2015

Egymásnak estek a Kardashian lányok - Hírmutató


Kourtney Kardashian szerint húgai tehetnek arról, hogy semmirekellő pasija nem tud leszokni a piáról.


2015. január 4. 8:49


A cikk folytatása...










Kapcsolódó hírek

Kim Kardashian teljesen olyan, mint a lánya A celeb egy képpel bizonyította be, hogy alig lehet köztük különbséget tenni.

Pornós hangzás és Készpénz: így álcázzák magukat a celebek Természetesen Kim Kardashian inkognitóban is Disney-hercegnő, de hát mi mást vártunk?

Khloe Kardashian ruhája alig takart valamit Khloe Kardashian olyan ruhában érkezett a buliba, amiben akár műkorcsolyázni is mehetne. Csodával határos módon nem villantott.

A ráncok miatt nem röhög Kim Kardashian Ő maga vallotta be, miért annyira bábuarcú mindegyik képén.

Az év villantásai - 2014 A legnagyobb harcot Rihanna és Kim Kardashian vívta egymással, de utóbbi győzött, mikor címlapon mutatta meg olajos MINDENÉT.

Kim Kardashian nem tud teherbe esni Mint kiderült, már az első gyereke születése előtt is azt mondták az orvosok, nem lehet babája.


Melyik Kardashian villantott nagyobbat? Mellközt, hátat és lábat mutogattak. Önnek ki tetszik a legjobban? Bruce Jenner is versenyben van.

Döbbenet: Kim Kardashian átlagos nőként vásárolt És persze elég jól dokumentálták ezt a különleges alkalmat.

Kardashian és Kanye West reklámban cserélnek nyálat Mondjuk ez semmi ahhoz képest, mikor Kardashian meztelenül vonaglott a motoron

Megmutatjuk, milyen volt kislányként Kim Kardashian! Kim Kardashianról szinte mindenkinek van véleménye: van, aki szerint jól csinálja, amit csinál, mások lenézik és úgy vélik, semmittevésből meg a hátsója mutogatásából hozta össze jókora vagyonát.

Kim Kardashian ismét bizarrul fest - fotó! Los Angeles Egy bizarr, nyúlszőrmés szandálban ment férjével, Kanye Westtel (37) vacsorázni Kim Kardashian (34).

Kim Kardashian kiakadt az Instagramon Az egyik legnagyobb fotós közösségi oldal úgy döntött a napokban, hogy óriási tisztogatásba kezd a felhasználók között. A mintegy 18 millió hamis felhasználót, azaz spammert villámcsapásszerűen távolí...




Source:


http://ift.tt/1F3wctc






The Late News from http://ift.tt/1dkNYKl